Anotace: (hoboj) tahle není moc dobrá, ale když exploduje srdce, není to pěkný zvuk
.
(mám ještě jeden příběh
když jsem ležela už 153. hodinu v posteli a umírala
zavolala jsem anděla a chtěla si s ním promluvit
říkala jsem mu že se bojím
že jsem unavená
a on jen mlčel
a nebo možná něco říkal, nevzpomínám si
a nakonec mě bodl do srdce
od té doby jsem si nikdy nezavolala anděla
ani dnes)
°°°
tenhle den přišel aby mi ukázal že věčné štěstí není
přišel aby mi ukázal že věčné není
a až dnes jsem zjistila že ztráta budoucnosti opravdu fyzicky bolí
a za mojí hrudní kostí tepe granát třese se a
počasí mi nepřeje
jako vždy
protože já se snažím se zcela ovládnout
zatímco vítr řve skrz špatně utěsněná okna místo mě jelikož nenacházím slova
a po prasklých sklech tečou moje kyselé slzy
a mám v tu chvíli jedno přání
spát
a mít modré srdce
tak klidné a a svobodné a ničím nedotčené
ale zatím mi bubnuješ deštěm na okno
zprávu o tom že moje budoucnost je po smrti
tak se oblékám do černé
a odcházím do té tmy
když ve temnotě exploduje srdce
těžko si někdo všimne
.