zase jsem nic nenapsal
a z vína těžkne hlava
nedal jsem ani řádku
jako na začátku cesty
kdy jsem zkoušel verše
a psával první texty
a pár nápadů si schoval
ale teď po večerech
moc mě nenapadá
snad z vína možná
něco málo slevím
a pokusím se znova
tak lehce jako kdysi
ticho zaklínat ale nevím
život někdy zmáhá
a nejspíš proto píšu
a dokud tahle radost trvá
čekám co pod pero přijde
a na papíru lovím chytám
všechna ta deroucí se slova
která ani neměla být básní
....to znám...tam uvnitř to je,to puzení,ta touha,ale ne a ne to jít ven,
tak to člověk nechá přirozeně plynout,ono to zasejc někdy "vyvře".....
...../úsměv/....Ji.
19.01.2015 07:06:48 | jitoush
otevři okno, vidíš... lidi, žijou, chodí, smějí se, blbnou, pláčou, milují se... život sice někdy zmáhá, ale je to nejlepší, co nás mohlo potkat,...
18.01.2015 04:11:51 | zelená víla