Anotace: ...
Učila plavat vzpomínky
čas se zastavil
naslouchej
Učila plakat sny
hoď do prostoru sen
splň si ho
Učila plakat slzy
vždy se najdou ti co ví
proč plakat
pečliví surovci nadělají méně chyb
než ti co moc mluví...
----------------
Krájej kousky čehosi
pro
neodolatelnost
pěkná, vílo.
24.01.2015 10:23:16 | maryshka
...ta je tedy jiná než od Tebe znám......Ji.
22.01.2015 21:06:39 | jitoush
byla jsem ponořená do něčeho, co jsem nevěděla jak uchopit... a tak jsem asi byla trochu smutná...
26.01.2015 14:25:42 | zelená víla