Anotace: Co je české? Je to hezké?
Sbírka: SUCHÁ HADRA NA DNĚ MOŘSKÉM
Hezké, špatné, že pravdivé.
Já radši Čechy čistě snové.
Kdy čech čechu vždy pomůže.
Pravdou je, že z louže do louže.
Promiń že ti rýmuju do komentu.
Jsem z Tanvaldu města dem..tu.
:)
24.01.2015 01:44:23 | Gombis