Jsem jen loutkou
loutkou ve tvých rukách
řídíš celý můj život
všechny mé touhy
Jsi strůjcem mého štěstí
ale i neštěstí
Jsi ten kdo mačká spoušť
pokaždé když mlčíš
Srdce se roztéká
teče po podlaze,
tak studené
Nejsi tu když chci
ty jsi ředitel, ty šéfuješ.
A já hloupá a naivní
poslušně čekám.