CESTA HVOZDEM
zrozen z živlů
slíbím ti já ji zabavím
povíme si rovnou
kam chodíš snít
hlubinami stromů
snažit se nenaříkat
ale musím tě varovat
uchvátí tě tichý chlapec
od města královen
černovlasá vílo
rozvětvuj se ve tmách
zpívající řekou
přeju si abych tě znal...
já vím že víš s jistotou
život je vláha světa
ty víš že vím že jsi to ty
okřídli hoj a mávnu že jo
pojď ještě holka
protože chtěl bych říct
šel jsem na březích světa
jsem zpátky
v jasném úmyslu
se vstřícností pramenů
ano já můžu
ve tvých hvozdech
přijmout výzvu k novému
k nitru šťastnému
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)