Si ako perleťová púť
zdobíš cesty
jemnými pehami
dravá rybka
v mori, meste
jazerami očí plávajú
dni
majú chuť anglického koláča
a vôňu sychravých poludní
v duchu ťa vidím
nosíš plášť z hmly
sama na ostrove
nie si
kým ťa všetci korunujeme
najkrajšími myšlienkami.
mám pocit dravý rybky
pro výšivky s perlami
je jako anglickej koláč
se šálkem na čaj pro dvě ruce...
21.02.2015 21:59:50 | básněnka
.....krásná,taky mě okouzlila svojí jemností,neviditelnými nitkami
něčeho hezkého,co může býti mezi blízkými...../úsměv/.....Ji.
20.02.2015 21:52:23 | jitoush
Krásný dárek olex. Z básně je cítit výjimečné pouto, které máš se svou sestrou. Přeji ať vydrží celý život. :O)
19.02.2015 19:16:25 | Tichá meluzína