Až uslyším sonátu hrát
Až první hlas skřivánčí
se rozezní v píseň
až motýli zatančí
až rozkvete třešeň.
Až borové jehličí
začne zas voněti
až hlas vody zakřičí
co vše má v paměti.
Až zezlátnou luka
smetánkou lékařskou
až krajina zavoní
a láká nás procházkou.
Až podbělem ze stráně
si ochutím čaj
až barvu svou dostane
každý zelený háj.
Až sluneční paprsek
vtáhne mě k sobě
tak právě v tu chvíli
právě v té době
uslyším sonátu hrát.
Přečteno 339x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, Nespavec, jitoush, jitka.svobodova, Amonasr, Olex, Anež
Komentáře (6)
Komentujících (4)