Anotace: ...
Na bílém papíře
jen černá tečka
ten malý puntík
se Ti jen nezdá
Co malá tečka
co asi znamená?
za slovem posledním
je to prý konečná
.
Jednou něco končí a jindy zase začíná :)
26.02.2015 02:02:45 | Nespavec
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?