Polibek s vůní skořice
Zavoní skořice
když
zalévá šálek
a chvějící se
ruce ho podávají.
Pocitů směsice
rudé líce
však bušící srdce
oba mají.
Polibek v čekání
než vychladne tea
rozpráší rozpaky.
Ach, ta krásná chvíle
při vůni skořice
by mohla trvat až na věky.
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, jitka.svobodova, bogen, Amonasr, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)