Anotace: Přes práh smrti zanese nás na břehy čtyřdobé.
Věčná jako motýl
-
Až odejdu jako voda stojatá,
snad budeš chvíli dojatá.
Až na těle, ani na duchu
už nebudu mít poruchu.
Až motýlem se stanu,
udělám, co jsme měli v plánu.
Až stanu se jím navěky,
nebudu Ti daleký.
Najdu si Tě a potom?
Zůstanem spolu.