blankytným opiem
makovice zvonu
zahání
škytavku
počestných paní
co je nevěra
svědí
v klínech -
- zvlášť o polednách
v jankovitém půldni
švitořících parků
když voňavý vítr
čechrá
dobrá předsevzetí
kadencemi
mámení
a stromy zvábeny
předtuchou mízy...
připadám si jankovitě
to dělá vité-života
a že se ve víře spáchá nevěra?
počestná jako poledne
ne, nebledne a co má být?
že manžel bude výt
a manželka že želet
můj milej básníku
všechno je jenom přelet
myslím že známe Kukačku ...ne?:-)
07.03.2015 12:08:15 | básněnka
...ach to vábení
to ťukající srdce
a dvířka se lehce
otvírají bez vrzání
závan ze zádveří
zve do středu dění
poslední řez
a míza tryská.........Ji.
06.03.2015 20:33:42 | jitoush
..a míza tryská do proseb dlaní rozevřených chvějící se tmou...:-D
06.03.2015 22:06:44 | Frr
...tam v mezidlaní
schovaný je prostor
pro mlčení
pro sdílení Světla
pro nekonečný ponor.......Ji.
06.03.2015 22:16:18 | jitoush