Víš
občas mi nedochází
jak strašně moc křehkej
je život
můj i cizí
ale dneska
mi to zase došlo
to když ses přibelhala o berlích
a vteřiny i dech
na chvilku
na chvilku
ztratily své všechno
význam i podstatu
v ten moment
se nikdo nesmál
všechno ztichlo
život zkřehl
jako by se měl každou chvíli zlomit
a dechu
se nedostávalo
ty jo...mráz, holka..mráz mi přeběhl po rukou..
jednou...stříkala z něj krev a vyhnali mě z pokoje..stála jsem na chodbě
..pak všechno bylo v pořádku, z hlavou vztyčenou jsem odešla a když zaklapli dveře..ten pláč mě překvapil..nešlo to zastavit..
vždyť on mohl..
12.03.2015 21:25:13 | Loveless