Anotace: Inu, jaképak ráno, že, je skoro poledne, ale tato báseň je stejně spíš výplodem bujaré mysli než cíleného plánu po noci strávené hrou Dračího Doupěte.
mnou pochopeno a pochváleno:,,Vážně hezký,zakončení se mi moc líbí" Jinak Dračí soupě je fajn;-)
25.05.2007 20:35:00 | Haňa,dívka do nepohody
:D
Noc, kdy se neskutečné věci stávají skutečnými a naopak...
Noc, kdy šílení elfové a barbar (s podivným člověkem, který zkoumá hvězdy) přemýšlí a přemýšlí...
Noc, kdy se kouzelník stává prodavačem s moukou a Amorem a co já vim co ještě, no zkrátka noc, kdy je všechno tak, jak má být:D
a průběh té noci popisuje tvá báseň, a myslím, že velmi uměle... :D
Než se týden s týdnem sejde, budeme v tom zase... jak doufám...:)
Sirael
P.S. tvůj "náznak" hodnocení by nebyl vyslyšen, kdybych si to opravdu nemyslela... :)
04.02.2007 14:54:00 | Sirael