Nevěřím
na pověry
černý kočky
rozbitý zrcadla
a sedm let smůly
řekl
a zněl přesvědčivě
a ona
měla kolem krku jeho srdce
v rukou černou kočku
která předla tak spokojeně
víš
když jsem šla za tebou
tak jsem na chodníku uviděla zrcadlo
bylo rozbité jako tvoje city
jako my
ale neřekla jsem ti to
protože bys mi to stejně
nevěřil
Chladně krásné
03.10.2015 21:11:01 | Black Sardinian
....pátek třináctého,to je velmi sympatické datum,nemyslím to ironicky....
A tahle báseň se mi vážně líbí,Eli.....Ji.
14.03.2015 16:00:25 | jitoush