Není
to nic víc než další březen
ve vzduchu je cítit jaro
není to nic než další měsíc a rok
dohromady je to tisíc tři sta osm dní
šest podzimů
a občasných depresí
šest zim
beze sněhu
i se sněhem
šest jar
z níž jedno právě kvete na jazyku
a pět možná šest let
jedno hnije za branou
to nehřeje
není to nic
než
nespočet úsměvů
smíchu
slz
a ran
který se všechny zahojily
až na tu jednu
tu po tobě
která se asi nikdy nevyléčí
není to nic
jenom album textů
fotek
nových známostí
citů
a doteků
žádný z nich
není
tvůj.
....a tak se divili
a ona na to nebyla zvědavá
šla si svou cestou,svým tempem
a bolest také měla své tempo
zpomalovala se,ale i zrychlovala
ale stále se pohybovala
tam,v ošoupaných botách
tam...kde mohla zabloudit
a ztratit se....zmizet
zanechávala stopy v písku
a vítr usilovně vál...
18.03.2015 21:22:32 | jitoush