Tak se mi zdá
A klidně oprav mě
Že svět moc rád
Mluví jen o pravdě
Hoříme touhou
Která v nás není
Poznat svou podstatu
Dřív než se změní
Proč tolik otázek
Křižuje hlavou
Odpověď loví
Jak mouchy pavouk
A tak ti odpovím
Všichni jsme jedním
Velkým a kulovým
Vším jen ne všední
Jééé ééé ééé
To tak
Jééé ééé ééé
To tak
Rytmus je stejný
Všem srdcím světa
Když se mé zastaví
Nenechej mě tak
Nenech mě spočinout
Příteli v tichu
Hrobovém pode mnou
Žiju, když jsi tu
Když nejsem sám
Cítím se hoden
Součástí světa rád
Že není onen
Je mi tě líto
Vojáku v poli
Sám proti všem
A sám na cokoli
Jááá ááá ááá
To znám
Jááá ááá ááá
To znám.