o mínus dvě
je večer
plus
sedm hodin
zázvor cukr a kmín
tančí nad lednicí
být tak
milovaná
/plus sedm hodin/
a nebudit se zrána
o mínus dvě..
nevolejte na sojky
ani na tryskáče
ten
kdo nepláče..
..nejsem já..
.
Přečteno 367x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, J's .., A42
Komentáře (2)
Komentujících (2)