Krásný je vzduch, krásnější je moře…..
Zde krása však nedostala navštívenku.
Pokud Tě bolí i tvůj dech, tak Vítej
A odlož vše ostré……….
ZDE TO NEBUDEŠ POTŘEBOVAT, ZDE TI NASLOUCHAT BUDOU……….
Ten začátek je parafrází veršů Jaroslava Hutky, ne? Napsal to nějak takhle:
Krásný je vzduch, krásnější je moře.
Co je nejkrásnější? Co je nejkrásnější?
Usměvavé tváře.
29.03.2015 21:37:46 | Adramelech