právě studovala vysokou
milá usměvavá holka
tak ráda se bavila
ale vždycky věděla co dělá
příští rok státnice
a všechno teprve před sebou
i teplý letní večer
cesta domů zkratkou
vedla přes trať kolem polí
skoro už svítalo
jenže s lahví v ruce
nohy pěkně ztěžkly
opilá sedla si na koleje
netušila že zrovna
projede vlak
... že tam prý usnula
...trochu morbidní....od lásky si to "pěkně střihl".....Ji.
Ale je pravda,že realita bývá někdy docela drsná.....Ji.
30.03.2015 19:22:40 | jitoush