Špičky již ztratily sílu okouzlení,
piškoty jim chutnají spíše s hořkým čajem jak s mlékem.
Tam co stála zrcadla, už ani jedno není,
jen ony smutek vpily do laciných vín,
stalo se jim osudným pro lehčí boj s věkem.
A nebo dělají šatnářky v divadlech a tančí Na krásném modrém Dunaji s norkovými kožichy a kabáty z alpaky. :O) Veselého Apríla. :O)
01.04.2015 11:15:10 | Tichá meluzína