Už zase čekám
čekám na zelenou
na povolení
odepnout si veškerý záchranný pásy
co mě drží v sedle
jak ve svěrací kazajce
Já jen chtěla
přepnout na neutrál
a
zase jednou vyjet za město
jako každej
ale
né
Já ne
To se mě
Nestává
Já jen mrknu
jen jednou
se mí řasy dotknou víček
a je to pryč
skočí tam červená
a
já jsem zase v autoškole
a
to ani nemám řidičák
zařádím
zatroubim
a
moje brzdná dráha skončí v nedaléké blízkosti tvého nedohledna