Na tajné stránky mého snáře
do kapes a do herbáře
jarní lístky budu zvát
a ve větru jarně plát.
Ano? Ne? Ano? Ne?
… otázka dne nastane.
Počkej, jen co lístky otrhám.
Ach, nevyšlo to!
Zdá se, že budeš Větře sám.
...jen se nech unést....nech větru ať s Tebou vytočí piruetu.....
nech se zanést tak daleko,kam až Tě zvládnou nohy nést...vždyť jsi
duší na cestě.....vítr Ti rozcuchá tady a teď a Ty to učešeš podle
svého,ostatně jako vždy........Ji.
13.04.2015 21:55:44 | jitoush