Vůně Virginie
Vůně Virginie
Odešel jsem, protože nešlo zůstat,
v samotě našel mír.
Dnešní ráno svítalo tak křehce,
seděl jsem mezi stromy
a k nebi se vinuly stužky kouře,
z dýmky nacpané Virginií.
Tam někde mezi kořeněnou vůní,
korunami stromů a záblesky prvního slunce
vznášelo se moje bytí.
Přečteno 340x
Tipy 12
Poslední tipující: Dreamy, roztoč_v_mé_hlavě, Malá mořská víla, jitoush, Luky-33, Avola, AndreaM, bogen, Nikita44
Komentáře (4)
Komentujících (3)