Tisíce šepotů bledých tváří
otáčí lístky v kalendáři
a hledá ve tmě vábnou záři
A vy nám pane zpěvem svým
předkládáte intarzní rým
Literem svítí jako Serafín
děkuji...tisíce jmen pro jednu tvář nebo jedno jméno pro tisíce tváří...
05.05.2015 09:56:47 | enigman
Touha žít životy cizí
snad nutí hledat jiná jména
pro svobodu, která je jim v životě cizí
jen někdy dříve zlehka šťastně políbená.
17.05.2015 09:38:21 | Danaé
Moc krásně napsáný výlet časem. A souhlasím. Enigman nám sem vhání zephyr samotné fantazie. Zdravím Danae :O)
18.04.2015 14:16:43 | Tichá meluzína