Nekonečná
Nekonečná
Přibližoval jsem se k tobě,
jako k plaché bytosti,
ukázal ti tvář lovce beze zbraní
a tys přijala mé přátelství.
Nemohl a ani nechtěl jsem ti vnutit svůj svět.
Vytvářela sis vlastní.
Když jsem tě viděl naposled,
mělas v očích smutek,
jenže já prostě musel jít,
abychom oba zůstali šťastní.
V mých představách bylas a stále jsi
nekonečnou básní.
Ve všem kolem sebe tě nacházím.
Přečteno 360x
Tipy 16
Poslední tipující: Dreamy, loverose91, roztoč_v_mé_hlavě, Frr, adaj, Vendina, jitoush, Jort, Kett, Robin Marnolli, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)