Letěli jsme proti větru
to jsem ještě v kabelce
nenosila cigarety ani klíče od bytu
Jen jsme pospíchali do školky
I cesta jako je tahle může být kouzelnou vzpomínkou
Ráno vonělo podzimem i když se k poledni klanělo sílící jaro
Krvavé koleno jsi jen tak ledabyle pofoukal a dál mě učil jezdit na kole
A život časy mění a zároveň stejné nechává
tak jako tenkrát jsem tvou dcerou ráda
.....doufám,že si Tvé přání mohl Tvůj táta přečíst.....vnímám,jak je
to od srdce a zároveň je to skvělá báseň....Ji.
25.04.2015 21:59:09 | jitoush
...nádherná!! to je nejkrásnější přání k svátku co jsem kdy četla...jen mě mrzí že jsem odlikla bez ST tak dodatečně pomyslně, ale zaslouženě ST na druhou!!!
24.04.2015 21:47:00 | Nikita44
Tak ta je nádherná. ST :O)
24.04.2015 17:39:17 | Tichá meluzína