Anotace: Po jedné krásné noci a povídání kdy jsem rano opět ucítil vůni panensky čisté lilie... Však ty víš...
Když za noci ve spánku
procházím ta nepoznaná místa
snad jednou někde zakotvím
tam kde bude můj přístav
V hlouby duše proplouvám
bez záchrané vesty
i když nikdy nevím sám
kam povedou mé cesty
Ve svém srdci chovám si
svět těch mojich krásných snů
kde stavím si hrady
z kostek příštích dnů
když na obzoru začne svítat
obracím svůj koráb zpět
pak naslouchám zpěvu ptáků
zase objevil jsem krásný svět...