První paprsky
Anotace: první paprsky po dlouhé kruté zimě .zhyň mě. větvičky stromů bez listů...
první paprsky
po dlouhé
kruté
zimě
.zhyň mě.
větvičky stromů
bez listů
vyprahlé pařátky smrti
.škrtí mě. škrtí.
slaběmodrý nádech dní
z komínů kouř
ze spálených vteřin
minutový popel
pomačkané prádlo
odhozené v rohu
zmuchlané všední dny
zmuchlané hlavy
pochroumané myšlenkami
zívají si
milostné písně.
Přečteno 264x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, CoT, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)