Obrazy vytekly na podlahu
cesty barev
od prázdných rámů
vedou až k nohám stolu
dnes posnídám smutek
prosím
až zítra se začnu radovat
otrhám listy spálené sluncem
a rozházím je po parapetu
tak nějak nemám
co světu darovat
až
zítra víš
začnu
zase
malovat
....každý máme své odpočinkové;-)dny od radosti...:-)a ty jsi to úžasně vystihla:-)
28.05.2015 06:57:45 | Martinecka23