....proplula jsem Tvými verši....krásně si se ponořil do okamžiků,které
plynou....líbí.....Ji./úsměv/
09.06.2015 17:25:50 | jitoush
Ano..ponořil,protože bych rád udržel vztahy..i ty které jsem díky modrému světu směl poznat, omlouvám se za styl, jakým jsem to dal a.. děkuju Jitoush za tak vnímavý komentář.
10.06.2015 01:24:18 | J's ..
....nemáš se za co omlouvat....máš svůj nezaměnitelný styl....ráda
čtu Tvé "spletitosti"životních příběhů se světem tam za branou....
jistá neučesanost,na to asi narážíš,je přirozeně krásná ve svém plynutí,
protože je to z Tebe,ze sfér srdce,tak ,jak to přichází.....Takže děkuji,
že tím Tvým průzorem,který verši otvíráš,mohu nahlížet do Tvého světa....Ji.
P.S.A udržovat vztahy,na kterých záleží,je navýsost důležité...
10.06.2015 07:41:28 | jitoush