Anotace: blýskání na časy, jaro pomalu končí a již zítra léto přijde.. tož posílám bílého jednorožce pro štěstí do nových bouřek citu :)
poslední sloka je skvělá :)
20.06.2015 21:04:04 | iluzionistka
...a díky za toho jednorožce....
....pro bouře citů
připluly olověné mraky
ve skrýši paprsky
jak světelné šípy dlí
co se nevyčistí
to blesky spálí v troud
ožije rázem rozum mdlý
napětí povolí
oblohou proletí
nadýchaný světelný proud...............Ji.
20.06.2015 20:04:34 | jitoush
:)děkuji..jiskřičkuji
20.06.2015 21:38:30 | J's ..
...to je ta maskovaná slunečnice...otáčí se....absorbuje....vysílá...
P.S.Půjdu se podívat do tmy,jak jiskřičkuješ/jete/...../úsměv/...Ji.
20.06.2015 22:06:35 | jitoush
:)také jsi slunečná duše, ano, je to dívka, je to básnířka..jen jsem ji změnil trochu vlasy na havraní a na rty dal purpurový lesk, oděna v černém na louce v noci kdy jsou mraky bouřkové a ševelí dlouhá stébla tmavé zeleně, už se blýská, padají první kapky, je chladná a miluje déšť…uvnitř má slunce hřející..slunečnice je její duše…proto se nebojí bouřek, má vnitřní paprsky, jen je nechce dát příliš na odiv.. tak jsem jí poslal jednorožce.. a zatím to vypadá, že se někde směje, jaký jsem snílek.. dřevodžejs mizí s kovovým tygříkem...dobrou noc..
21.06.2015 00:31:47 | J's ..