Vidíš v dálce to světlo?
jak se rdí za kamením
starých cest?
Teď se snáší dolů
někam do tůně vzpomínek
spěchám k ní
rozčeřím rukou její hladinu
a hle
úplně na dně spatřím
déja vu
usínajícího páru hvězd
......
vem hvězdu tu
do dlaní
zašeptej
Ty už spíš?
ona ti odpoví
žít v Tobě chci
nevidíš?
21.06.2015 20:27:01 | Malá mořská víla
Hlavně neudělat stejné chyby...lze vlastně vstoupit do iluze? Hvězdy ráda žhavím...tuze:-)
21.06.2015 20:20:41 | básněnka