Jídlo
Anotace: no prostě je to o jídle ...
Jídlo hýbe světem,
Velkým i malím žaludkem,
Ať je prosinec nebo květen,
Jídlo je denním pořádkem...
Jídlo umí zlepšit náladu,
Když je vydařené,
Jídlo ale devastuje i přírodu,
A lidské tělo když je nakažené.
Kvůli jídlu je spoustu lidích nešťastných,
Někdo ho má totiž málo někdo moc...
Ale i tak si každý dopřeje pár pokrmů krásných,
Někdo jí když je den někdo když je noc.
Jídlo zahání hlad i chutě,
Jíme ráno i odpoledne,
Někdy i když jdeme na kutě,
A pak s krásným pocitem a plným žaludkem zalehneme...
Komentáře (0)