Ta žena -to jsem já
Trochu unavená
z včerejších
myšlenek
na Tebe
Oslněna paprsky
vycházejícího Slunce
odzbrojena Tvojí
spící tváří
V tom nekonečném
prostoru bez hranic
dívám se k nebi
v ruce svírám
n i c
a o s a m ě n í
v té dlouhé chvíli
která
se ve vteřině změní...
...když konečně
otevíráš oči
a já zárověň
s Tvým probuzením
naslouchám
mrakům jak letí
vlasům
které voní
vzduchu
vzdechům
a stínu té ženy
***
ta žena...nejsi jen ty...myslím že všechny máme tvoje momenty
unavené ze včerejšků
myšlenky co mají vejšku
paprsky v krvi
spící tvář
hranice která v srdci hoří
a postel jako slunečnice
vlny moří
a stejně samota řve
pokud stín svírá dlaně
probudil se
já.. zaplašila smutnou chvilku
pro něj
pro něhu
že dal mi třešně?... třešně za košilku...
27.06.2015 10:08:52 | básněnka
v ruce svírám
n i c
a _o s a m ě n í
... pro mě nejsilnější část Tvé básně...
Děkuji, Nikitko.
27.06.2015 08:54:04 | Helen Zaurak
ta je hlubinná až k závratím..jen očarován naslouchám jak l e t í
až k m r a k ů m dnešního večera..odráží se od nich a začínají na mě krápat snítka mimózy..
ST ST ST :-DDD
26.06.2015 21:02:21 | Frr
Pronikla jsi do hlouby mě ač nepoznáváš mé nitro v hloubce utajení naších smyslu na míle až světelných roků vzdálených přes to jsme od sebe na dosah ruky... Znám neznám Tě... ST
26.06.2015 20:46:18 | ztracený 22
Děkuji za komentář milý Ztracený, ač si ho mohu vyložit všelijak...:-)
27.06.2015 08:34:27 | Nikita44