U černovlásky chladného bazénu
Anotace: Aah! :) jen tak..
.
Večerní tenistka v anglické trávě
sotva ti slunce přeletí nad sítí
hraje si vábivě až je v ní plavě
ač stejně anglicky přesto mne nechytí
Možná bych měl začít podávat míček
Posílat červánkům než zmizí za humny
Jistě bych nezůstal u setu triček
svlečených v toužení když letí bluesmani
Snívám si pro servis rosného klínu
Vidím i lízání v růžovém stínu
Co kdybych ji pozval.. na zmrzlinu
I vodní vlaštovky rády by nad krajinu
kde plavky na tónu chladného bazénu
horký tvar vězní..
Ať si mě zněžní…
Přečteno 273x
Tipy 7
Poslední tipující: jitoush, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m., Frr, Jort
Komentáře (0)