Oblepím celý náš pokoj páskou
to bude tím, že šetříš láskou
Okna zatřu temnou barvou na sklo
zdá se, že něco v nás prasklo
Nůžkami vyryju do omítky
srdce, co zbylo bez vyhlídky
Kam zmizel náš vtip
a naděje, že bude líp?
Že by pod lepící páskou?
Zatřem to novou vrstvou
a s láskou...
.....no...někdy je to dřina.....tak pořádnou štětku do ruky...nebo váleček?
....a kvalitní barvu......a před tím to řádně oškrábat,aby to hnedle nesjelo,jo......./úsměv/.....ale Ty si žena činu,Ty to zvládneš....Ji.
07.07.2015 19:26:26 | jitoush
Jitko, díky za povzbuzení. Mám válečky a bezva barvu. Zaschne a už nejde dolů. Kap, kap... dělá moc pěkné puntíky...:)
07.07.2015 19:32:45 | MARKO
...originalitu Ti nejde upřít....včera konve,dnes štětky....zítra...
...to už si doplň sama...ach ty kreativci.../smích/...Ji.Čuju,že
si šikulka...
07.07.2015 19:38:40 | jitoush
Jitko dneska druhý nátěr, kap kap a kreativní bankovní převody
ach...miluji účetnictví...je v něm tolik fantazie...až se v tom dá ne-vyznat :)
08.07.2015 22:55:28 | MARKO