ránu rána
zapošívá
bezový krejčík
rozbřesku...
květináč který jsi
za mnou hodila
z okna
se roztříštil
o mou lebku
do střepů žárlivosti..
...z Tvé zahrady
jsem vyškubl
uschlou moruši
i s kořáním
a zasadil ji
před Tvůj dům
abys ho měla
na očích
a s hašteřivými
strakami
mohla sklízet
na místo sladkosti
dozrálých plodů
pachuť popele
vyhořelého slunce
svého bezletí...
Tohle není vykalkulované - až mě zamarazilo, jak jsem si ty dávno kamsi zasuté pocity vybavil... :-D
14.07.2015 20:09:20 | Amonasr
...takováta zdravá naštvanost z toho kouká....když lítaj květináče,
to není radno býti v dráze letu...../úsměv/....Ji.
14.07.2015 19:46:05 | jitoush
no Jitoush-ko, ale člověk se do ledasčeho nachomejtne-to je na šup..myslím,
že skutečné náhody ani existovat nemůžou...:-) :-D
14.07.2015 20:23:59 | Frr