Múza
Anotace: Není múza jako múza.
To je hrůza vzdychá múza,
co mě líbat chtěla.
Zarostlý jsi jak opičák,
co bych z toho měla.
Počkej chvilku, moje milá,
hnedka budu zpátky.
Ty mi tady zatím v klidu,
napiš dva tři řádky.
To vám byly krásné básně,
co jsme spolu psali.
Až se z toho veršování,
narodil náš malý.
Přečteno 410x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (2)
Komentujících (2)