Vzpomínku jasnou
jak světlo
mezi víčky
doprovází pocit
že ten
neznámý
je ten
koho znám
Mé oči nespí
i když
se je snažím
semknout víc
k paměti včerejška
a vybavit si tvář
vlastní samoty
Je však
příliš
velká tma
na cestu
k pravdě
Protože
už vím
že ten
na koho
vzpomínám
a myslím
že ho znám
Se mu
vlastně
v ničem
nepodobá...
..možná jen nepodobá jeho podobě..jeho odpověď by byla zázrakem..a ty se dějí
a ničemu se nepodobají ST :-D
04.08.2015 21:31:30 | Frr