MRAK
mrak
kazišuk mezi sluncem a zemí
slepé zrcadlo pro milence
jehelníček blesků
hysterka náladová - hned láteří hned pláče
hermafrodit v krizi identity
tlupa opic na osedlaných tygrech
zuřivé grimasy končící smutnými škleby
kulisa v divadle zdarma pro tuláky
praotec surrealistů i jejich pramatka
vážený host zahrad luk a stromů
mávají na něj - i se mu hluboce klaní
člověk se umí mračit - mrak neví co to je
šprýmař neposeda a věčný záletník
jen co si zahřeší hned zase odpluje
Liberec, 8.8.2015
https://www.youtube.com/watch?v=zIay5LtHZ3w
...jehelníček blesků...to je dobrý.....jeden mrak a tolik asociací....
....Ji./úsměv/
09.08.2015 15:05:15 | jitoush
teď si mě STrašně rozesmál :D já zrovna včera ležela v bazénu, vodní vír mnou otáčel a já sledovala oblohu a mraky a rozplývala se nad tou neuchopitelnou krásou, kterou jsem chtěla zachytit perem, jenže jen jsem dala nohy zpět na zem, kouzlo bylo pryč..
a ty teď tohle :D nesahej mi na mraky! :D pěkné!
09.08.2015 10:37:14 | Amelie M.