Vrůstáme si v černých nocích
a tříštíme se nad ránem
Tajné kouzlo bez pomoci
proč narážíme na kámen?
Čekáme na ráno
a přitom máme den
Na trní ustláno
Líp už to nesvedem
Zvedá se vítr, blesky lítaj
po bouři spláchnem divný splín
Jako ptáci, když ráno vítaj
zkoušíme dál odpouštění vin
Čekáme na ráno
a přitom máme den
Růžemi ustláno
Líp už to nesvedem
.....Marko...a víš,že jsem si ji,tu Tvoji básenku,prozpěvovala....
úplně se mi nabídla ke zpívání....povedla se Ti.....Ji./úsměv/
21.08.2015 00:42:29 | jitoush