Z minula
v bandasce s tekoucí říčkou
vybledly
kocábky bez rodokmenu
tvé íglů zakleté v sítnici
polárního medvěda
mrzne jen ve tvých
soumračných přáních
pionýra touhy...
učíš se prostírat stůl
pro eminenci se svatozáří
a hercové eso jako záložka
v lodním deníku
pro konvoj rozkvetlých cév
ve vejci dinosaura
uprázdnilo trůn...
pravěk v kamenech
otevírá se vděčně
a cestičky k perlám
halí javorové přítmí
žít a nechat žít
spojenectvím pradávných
světlotepců...
Přečteno 468x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, Nikita44, Frr, hanele m., Amonasr
Komentáře (1)
Komentujících (1)