Anotace: O bolesti, zoufalství a naději.
Schody se točí
Po hraně skály
Nad roklí hladu
Šly vzhůru
Tisíce očí
Nad strží vlály
A ručky drobné
Tam někde vzadu
Na srdce hrály
Jít dál!
Vzhůru je hnaly
Nadějí
A každý krok
Střep v botě
K boku se tiskne bok
Sedřená bříška
Prstů
Hledají
Jistota pominula