*
po levé mám své čerty
po pravé anděly
někde mezi nimi jsem svůj
nalevo i napravo jak na trní
toužím doprostřed
a když tu jsem, je smutno
až umřu budou z jedné chřestit řetězy
odnaproti andělské zvonky
a jen uprostřed bude ticho
shoří peklo a nebe vyprší - ať!
stejně tu nebude nikdo
kdo by jim dal smysl...