Anotace: Prišla ako vánok dotkla sa pier zľahka ako vták dosadla na konár v mojich snoch zaspievala spln
Prišla ako vánok
dotkla sa pier zľahka
ako vták dosadla na konár
v mojich snoch zaspievala spln
s vôňou krehkých koláčov
opakovala slová šedého rána
vstávaj
neuchyluj sa k sneniu
béžové mraky už hladia kopce
plynieme pomaly k poludniu
prebuď sa do údolia vrán
než zlatý chodec obíde zem
uvidíme kŕdeľ drobných lístkov
mávajúcich na rozlúčku.
...taková Tvá typická....plná něhy a jemných odstínů....Ji.
18.09.2015 21:37:15 | jitoush
Ahoj,
keby tak šlo zostať iba nežnou, bez mnohotvarosti. To by sa mi páčilo:)
19.09.2015 21:41:20 | Olex
Máš krásnou kresbu myšlenek a kouzelné jinotaje. Moc se mi báseň líbí. ST :O)
17.09.2015 06:43:40 | Tichá meluzína