Do snu se připlížil
tiše
i dveře nechal na svém místě
opřené o zeď
pak mě rozstřílel
aby se usmál
v jiném světě
když každou ránu
každou bolest
vyléčil jediným pohledem
nechal mě tam samotnou
v mé vlastní posteli
Osamění je nejzranitelnějším důsledkem Lásky, jež pohledem do určité chvíle léčila a pak se rozplynula, jako lidé, jež nemají kořeny, jenž jen květům neschází..ST...
17.03.2017 16:12:15 | Tvořilka Lenka
Bídák, nechat někoho jako ty samotnýho v posteli...
..mě by asi vyhodili z práce....
...je nádherná a má v sobě sílu....
Krásný
14.04.2016 07:25:36 | Mácha