Měla polámaná žebra
pro dnešek zhasly hvězdy a zavřely bary
osamělý kytarový sólo je tak zoufale plný alibismu
a dlouhý štíhlý prsty
ťukaly na cizí špinavý záda SOS
nikdo se nedívá
bůh neexistuje a naděje je mrtvá
zpod zamčenejch dveří táhne chlad
na zdech jsou rýhy po nehtech
a graffiti anonymního umělce
oprátka z ostnatýho drátu kolem krku je levnější než náhrdelník s diamanty
stokrát tě léčili ze závislosti na svobodě
vždyť víš že tě to zabíjelo
ty tvoje neustálý útěky od reality
drtily hrudní koš
a zanechávaly modřiny na krku
prý na památku
nebe se zatáhlo
pro dnešek zhasly hvězdy a sešily se nové jizvy
bolíš mě
šeptala
za oknem je mlha a vzpomínky
na třes v rukou a křeč
zrychlenej tep
bledou kůži
suchý popraskaný rty
tvůj pláč
a hlavně
tvoje až po okraj plný
vyděšený oči.