Anotace: Pre matku najmenší kúsok, strach z pominuteľnosti chvíľ, lyžičku drobných radostí
Pre matku najmenší kúsok
strach z pominuteľnosti chvíľ
lyžičku drobných radostí
chuť vypitých káv
dotyky drobných rúk
krehkosť hebkého čela
pre matku kyticu
silu mohutných zvierat
keď tvorí z popola
obrazy večného svetla.