Čekám tu na Tebe.
Nevěř všemu, co Ti bůh říká.
Duše Tvá dýchá,
já jsem Tvá pýcha.
(... ať nebe naříká!)
Čekám tu na Tebe.
Ať víra jde stranou
-i s tou ostrou hranou,
Tvé duši
adresovanou.
Ať se Ti straní!
Plivnu Ti do dlaní
svůj žár.
A svou zbraní
rozdmýchám vášeň.
(... tos ještě neokusil ...)
Na tomnto místě, kde hříchy jsou,
kde ruku v ruce jdem
s Apokalypsou,
tady
já na Tebe čekám.
S láskou,
Tvůj Ďábel ...
Jinak to nejde ST.Ale že máš ďábla přečteného, jo, to je fakt, fakticky, dáš si Fofolu?? :-)
03.10.2015 15:32:22 | Jeněcovevzduchukrásného
Sakra? Že bych se zamilovala? :oD ST
02.10.2015 16:51:02 | Tichá meluzína